Tickets
Shop
Nieuws 29 jun 2015

Bowe en Mantia naar Stressless

Wereldkampioene sprint Brittany Bowe en meervoudig wereldkampioen inline-skaten Joey Mantia sluiten zich aan bij Team Stressless. De ploeg van Jan Blokhuijsen en Bart Swings.

Foto : Neeke Smit

Bowe (27) is in een persbericht van de ploeg enthousiast over haar overstap naar Team Stressless: "Vooral het internationale karakter van de ploeg spreekt mij erg aan. Het samenvoegen van schaatsers met verschillende achtergronden zorgt ervoor dat je kan leren van elkaars techniek en strategie. Dat maakt dit tot een interessant project."

Ook Mantia (29) ziet de overstap naar Team Stressless helemaal zitten: "Ik denk dat het een heel interessant seizoen gaat worden. Zowel voor mijzelf als voor het team. Team Stressless herbergt veel talenten die allemaal van elkaar kunnen leren." De Amerikaan komt uit het inline-skaten en focust zich op het ijs op de middellange afstanden en de mass start.

Ploegmanager Bart Veldkamp toont zich eveneens verheugd met de komst van de twee Amerikanen: "Dat deze twee internationale toppers zich willen binden aan Team Stressless is een goede ontwikkeling. Hun komst verhoogt de kwaliteit van het team en sterkt ons in onze missie om de schaatssport verder te globaliseren."

De komende tijd zullen er nog meer schaatsers gepresenteerd worden als nieuwe aanwinsten voor Team Stressless, zo laat de ploeg weten.


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan