Tickets
Shop
Nieuws 10 mrt 2015

Nationale selectie inline-skaten bekend

Met het inline-skateseizoen op komst heeft de KNSB de nationale selectie wereldkundig gemaakt. De rijders en rijdsters die deel uit maken van dat selecte gezelschap zijn daarmee automatisch geplaatst voor de NK Baan, die van 29 tot en met 31 mei in Purmerend verreden worden.

Bij de senioren heren wordt de selectie gevormd door Ruurd Dijkstra, Luc ter Haar, Mark Horsten, Remon Kwant, Michel Mulder, Ronald Mulder, Lars Scheenstra, Wessel Schilders, Kay Schipper en Rick Schipper.

Annemarie Boer, Lisanne Buurman, Sharon Hendriks, Manon Kamminga, Bianca Roosenboom, Kelly Schouten en Elma de Vries zijn de uitverkoren dames bij de senioren.

Slechts twee inline-skaters in de nationale selectie vallen in de categorie junioren A. Bij de heren is Casper de Gier de gelukkige, bij de dames Berber Vonk.

Tom den Heijer, Louis Hollaar, Tiemen van der Kolk, Marc Middelkoop en Tom van Vliet vormen de groep bij de junioren B heren. Bij de dames doen Eshney van Balen, Marijke Groenewoud, Maya de Jong, Rosalie Jorritsma, Kirsten Joustra, Fleur Veen en Tricia van der Weide dat.

Ook de namen van de nodige kadetten staan op de lijst. Janno Botman, Mike Dogterom, Merijn Scheperkamp, Teun de Wit en Jordy van Workum zijn de gelukkigen bij de heren, terwijl Anna van den Bos, Lianne van Loon en Anne Spee de jongste dames in de selectie zijn.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan