Tickets
Shop
Nieuws 16 mei 2019

Hoe kan ik de wedstrijden volgen dit weekend?

Komend weekeinde kunnen de liefhebbers van het inlineskaten hun hart weer ophalen. In Zwaagwesteinde staat de derde wedstrijd in de KNSB Baancompetitie op het programma. Hoe je dat en de andere evenementen dit weekend kunt volgen, lees je hier.

Foto : Soenar Chamid

KNSB Baancompetitie 3 (18 mei)
Het is bijna een maand terug dat de laatste baancompetitiewedstrijd verreden is. Met nog twee weken te gaan tot het NK in Wervershoof is de wedstrijd in Zwaagwesteinde de laatste krachtmeting. De kadetten en junioren rijden zaterdag vanaf 10.30 uur de 200 meter en de puntenkoers, de senioren komen vanaf 16.00 uur in actie op de 200 meter en de puntenafvalkoers. Meer informatie is hier terug te vinden.

Europa Cup 5 (17-19 mei)
Twee weken na de internationale confrontatie in Heerde, keert de Europa Cup terug naar Duitsland. In Gera staat de vijfde wedstrijd op het programma. Zowel de Nederlandse als de Belgische selectie heeft ervoor gekozen om de wedstrijd over te slaan. 

Matties4Life Skate Event (19 mei)
Op zondag wordt in de Hoeksche Waard voor het tweede jaar op rij Matties4Life Skate Event georganiseerd, een vrije toertocht voor het hele gezin. Met een goed doel waar de totale opbrengst naartoe gaat van deze dag: Stichting Roparun. Lees hier alle informatie. 

Bekijk hier de hele kalender.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan