Tickets
Shop
Nieuws 27 jun 2019

Hoe kan ik de wedstrijden volgen deze week?

Met nog een kleine week te gaan tot de World Roller Games in Barcelona staan er ook in Nederland nog de nodige wedstrijden op het programma. Hoe je die deze week kunt volgen, lees je hier.

Foto : Eline Hooghiemstra

Internationaal Weekend (28 t/m 30 juni)
Voor het tweede jaar op rij organiseert Radboud Inline Skating het internationale weekend. Er is opnieuw een goedgevuld programma en met deelnemers uit zes landen belooft het een groot spektakel te worden. Op deze pagina vind je meer informatie over de wedstrijden in Wervershoof en Medemblik. 

Regionale wedstrijden
Natuurlijk worden ook in de regionale competities weer de nodige wedstrijden verreden. De Oomssport Jeugdskeelercup wordt vrijdag verreden in Boskoop en op zaterdag is de Oomssport Skeelercup in Engewormer. De Stouwdam competitie vindt zaterdag plaats in Nijeveen en in Zuilichem wordt het Gewestelijk kampioenschap verreden. Op woensdag is de Free-wheel Inline Cup Oost in Aalten.

Toertochten (29 juni)
Voor de recreatieve skaters staan er dit weekend twee toertochten op het programma. In het oosten van het land wordt de Toertocht Twenterand verreden, terwijl in Noord-Holland de toerrijders in Wormer van start kunnen gaan in de Omloop van de Engewormer.

Bekijk hier de volledige kalender.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan