Tickets
Shop
Nieuws 24 mei 2018

Hoe kan ik komend weekend het inlineskaten volgen?

Na een mooi Pinksterweekend met onder meer het NK Marathon in Waarland kunnen de skeeleraars zich komend weekeinde opmaken voor de vierde KNSB Baan Competitie. Welke wedstrijden staan er dit weekend nog meer op het programma?

Foto : Neeke Smit

KNSB Baan Competitie 4 (26 mei)
De vierde KNSB Baan Competitie wordt komende zaterdag gereden in Medemblik. In eerste instantie zou deze wedstrijd in Wervershoof plaatsvinden, maar na overleg is er toch voor gekozen om het in Medemblik te doen. Inschrijven kan nog tot en met donderdagavond 23.59 uur via inschrijven.schaatsen.nl. Voor meer informatie over de KNSB Baan Competitie kun je hier terecht.

Gewestelijke kampioenschappen Baan en Marathon Gewest NH/U (27 mei)
In Almere worden zondag 27 mei de Gewestelijke kampioenschappen verreden voor pupillen, kadetten en junioren. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Regionale competities (26 & 27 mei)
Het is weer een druk weekend wat betreft de regionale competities. Op zondag 27 mei is de derde wedstrijd in de Oomssport Jeugdskeelercup in Ammerstol. De Oomssport Skeelercup - niet te verwarren met de Oomssport Jeugdskeelercup - is toe aan zijn vierde wedstrijd en wordt in Rijswijk verreden. In de Stouwdam Competitie en Stehmann Competitie worden eveneens de vierde wedstrijden verreden. Deze worden respectievelijk in Deventer en Nieuwkuijk gereden.

Klik hier voor de volledige kalender.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan