Tickets
Shop
Nieuws 13 jul 2018

Hoe kan ik de wedstrijden van dit weekend volgen?

Er staan komend weekend weer prachtige inlinewedstrijden op ons te wachten, maar ook op het ijs barst de strijd alweer los. Lees snel verder hoe je er niets van hoeft te missen dit weekend.

Finale KNSB Marathon Cup (14 juli)
In Otterlo vindt zaterdag de finale van de KNSB Marathon Cup plaats. Op het welbekende parcours over 700 meter koersen de dames en heren om het eindklassement. Naast de marathonwedstrijden wordt er ook gestreden om de felbegeerde Gouden Luctra. Voor de jeugd zijn er 's middags clinics en een Mini-Elfstedentocht. Meer informatie vind je hier.

World Inline Cup 6 (14 juli)
Zondag staat in China de Roller Marathon van Harbin op het programma. Een internationaal peloton neemt het in de race over 41,8 kilometer tegen elkaar op. De World Inline Cup bestaat uit een serie internationale marathonwedstrijden op het hoogste niveau in Europa en Azië waarbij de winnaars van het eindklassement een geldprijs binnenhalen. Klik hier voor meer informatie over deelnemers, klassement, het parcours en foto/video.

Summer Cup (14 & 15 juli)
Nog niet eerder werd er een prijs vergeven in een gecombineerd toernooi over schaatsen en inlineskaten, maar deze zomer maken sprinters én langeafstandrijders kans op een unieke prijs. In Thialf en op de skeelerpiste in Heerenveen wordt op 14 en 15 juli de internationale Summer Cup verreden. Voor meer informatie, deelnemers en het programma, vind je hier.

Regionale competities (14, 15 & 18 juli)
Op zaterdag wordt de vierde Van Lingen Competitie verreden in Medemblik en zondag vindt in Monster de Oomssport Skeelercup 8 plaats. Woensdag staan de Free-wheel Inline Cup 9 in Oldenzaal en de zesde Powerslide Inline Competitie in Surhuisterveen op het programma.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan