Tickets
Shop
Nieuws 15 jan 2018

Doe jij mee aan de Charity Skate?

Op 10 februari vindt op de Coolste Baan van Nederland een uniek evenement plaats. Verschillende goede doelen bundelen de krachten in de Charity Skate, een gezamenlijk evenement om zoveel mogelijk donaties op te halen.

Tijdens de Charity Skate worden deelnemers uitgedaagd om zoveel mogelijk meters te schaatsen voor het goede doel. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren per meter en bepalen zelf voor elk goed doel ze geld willen ophalen.

Op de 333-meterbaan in het Olympisch Stadion hebben rijders op 10 februari één uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen. Iedere meter telt! Wil jij de unieke beleving hebben van het schaatsen in het Olympisch Stadion en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het goede doel van jouw eigen keuze? Schrijf je dan in voor de Charity Skate via één van de deelnemende goede doelen.

De goede doelen die de Charity Skate mede mogelijk maken zijn Fonds GehandicaptensportStichting MetakidsRight To Play en Spieren voor Spieren.

Meedoen?
Deelname aan de Charity Skate bedraagt €12,50. Hiervoor schaats jij in het Olympisch Stadion en wordt het aantal rondjes dat je schaatst bijgehouden. Ook ontvang je een mooi aandenken aan deze speciale dag. Klik hier voor meer informatie en schrijf je in via de website van het goede doel waarvoor jij wilt rijden.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan