Tickets
Shop
Nieuws 11 feb 2018

KNSB en Fila bekrachtigen samenwerking tot de Spelen van 2022

In de slipstream van het succes van de Nederlandse schaatsers is er nog meer nieuws uit Korea: de KNSB en sportkledingfabrikant Fila hebben hun samenwerking bekrachtigd tot de Spelen van 2022.

In Gangneung werd de overeenkomst in bijzijn van Mr Gene Yoon CEO en Global FILA Chairman en Piet Geurts directeur-bestuurder van de KNSB voor de komende vier jaar bekrachtigd en zal Fila, dat het hoofdkantoor in Zuid-Korea heeft zitten, dus supplier blijven van onze nationale schaatskleding. 

De combinatie van FILA International met de expertise van Sportconfex van Bert van Der Tuuk, dat de producten voor FILA in licentie vervaardigd, staat garant voor expertise en topkwaliteit. "Wij zijn blij dat we onze mooie samenwerking met dit kwalitatief hoogwaardige merk kunnen verlengen", vertelt Geurts.

"De pakken dragen ook werkelijk bij aan verschillen in de prestaties. Wij zijn trots partner te zijn van de KNSB als wereldwijd topschaatsland. Daarnaast merken wij dat het KNSB logo in Korea meerwaarde vertegenwoordigt, producten met het KNSB logo er op verkopen erg goed in Korea."


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan