Tickets
Shop
Nieuws 26 apr 2018

Hoe kan ik komend weekend het inlineskaten volgen?

Komend weekend staan er weer veel skeelerwedstrijden op het programma. Een aantal regionale competitiewedstrijden, maar ook de Europa Cup in Gross Gerau en de eerste KNSB Marathon Cup staat op het programma. Weten welke wedstrijden er allemaal zijn? Bekijk ze snel hieronder.

Foto : Neeke Smit

Europa Cup 4 (27 t/m 29 april)
De vierde Europa Cup-wedstrijd wordt komend weekend verreden in het Duitse Gross Gerau. Wie er aan de start verschijnen, vind je hier. De uitslagen zullen na afloop van de wedstrijd verschijnen in de kalender. Je kunt de wedstrijden ook volgen via de livestream.

KNSB Marathon Cup 1 (27 april)
De eerste KNSB Marathon Cup vindt dit jaar plaats in Oldebroek op Koningsdag. De marathon begint om 17.00 uur voor de dames; de mannen starten om 18.00 uur. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Stouwdam Competitie 2 (28 april)
Ook is zaterdag de tweede van de acht wedstrijden uit de Stouwdam Competitie (regio oost). De wedstrijd zal verreden worden in Wierden. Alle wedstrijden beginnen om 9.30 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Stehmann Competitie 2 (28 april)
In Stevensbeek wordt zaterdag de tweede wedstrijd van de Stehmann Competitie gereden. In Noord-Brabant, Limburg en Zeeland worden ieder jaar in een reeks van zeven tot acht wedstrijden wedstrijden op verschillende banen gereden. Tijdens iedere wedstrijd rijden de pupillen, kadetten en junioren steeds drie verschillende afstanden.

Dave van Dam Cup Baan en Marathon 2 (28 april)
De tweede baanwedstrijd van de Dave van Dam Cup vindt plaats op zaterdag 28 april op de skeelerbaan van Almere. De competitie is voornamelijk voor de rijders uit Midden-Nederland. In totaal worden er acht baan/wegwedstrijden verreden. 

Bekijk hier de volledige kalender.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan