Tickets
Shop
Nieuws 08 nov 2017

Schrijf je in voor het opwarmweekend voor de Elfstedentocht

De eerste nachtvorst heeft menig schaatsliefhebber op scherp gezet voor de winter. Wellicht denken sommigen al aan een Elfstedentocht. Speciaal voor die schaatsliefhebbers wordt er van 8 tot en met 10 december een Frysk Schaatsweekend gehouden.

Vorst of geen vorst, de deelnemers aan dit speciale schaatsweekend gaan tijdens de speciale driedaagse in ieder geval de schaatsen onderbinden. Twee befaamde ijspaleizen worden bezocht; het vernieuwde Thialf in Heerenveen en de 11stedenhal in Leeuwarden, waar voormalig topschaatser Jan Ykema instructie gaat geven. In het weekend zal de olympische sprinter ook vertellen over zijn schaatsverleden, zijn sportcarrière en zijn werk als trainer van het gewest Fryslân.

De centrale plaats voor dit weekend is De Pollepleats, een luxe groepsaccommodatie middenin het Friese landschap ten zuiden van het Elfstedentraject Sneek-Bolsward. Het zal de deelnemers hier aan niets ontbreken; zij kunnen rekenen op een all-inclusive verzorging met zelfs wellness aan het meer. Ook wordt er een bezoekje gebracht aan het Eerste Friese Schaatsmuseum te Hindeloopen.

Voor meer informatie en inschrijving zie www.pollepleats.nl/schaatsweekend. Bekijk hier de poster.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan