Tickets
Shop
Nieuws 23 nov 2017

Hoe kan ik dit weekend het schaatsen volgen?

Warme chocolademelk in de aanslag; er staat weer een boordevol schaatsweekend voor de deur. Wij zetten alle wedstrijden voor je op een rijtje, zodat je helemaal niets hoeft te missen!

Kraantje Lek Trofee en Eindhoven Trofee
Voor de langebaners staan zaterdag en zondag de jaarlijks terugkerende Kraantje Lek en Eindhoven Trofee op het programma. In Eindhoven staan voor de heren 500, 3000, 1500 en 5000 meter op het programma. De dames rijden in Haarlem een 500, 1500, 1000 en 3000 meter.

De minivierkampen maken deel uit van de Holland Cup, maar gelden tevens als selectiewedstrijd voor het KPN NK Allround. Je kunt natuurlijk live gaan kijken op de ijsbanen in Eindhoven en Haarlem, maar wij zullen voor de thuisblijvers natuurlijk de uitslagen vermelden op schaatsen.nl! Voor deelnemers, startlijsten, uitslagen en meer: Kraantje Lek & Eindhoven Trofee.

KPN Marathon Cup 6
Het marathonpeloton strijkt na vijf wedstrijden neer in Hoorn voor de zesde wedstrijd in de competitie. Kun je er zelf niet bij zijn, dan is de wedstrijd natuurlijk weer te volgen via de livestream op onze homepage. Voor uitslagen, tussenstanden en meer ga je naar www.schaatsen.nl/marathon.

StarClass 3
In Italië staat alweer de derde StarClass-wedstrijd op het programma. Kijk voor de deelnemende C- en D-junioren, startlijsten en uitslagen in Bormio op ShorttrackOnLine.info.

Open d'Andorra & Tallinn Trophy
Voor Nederland verschijnen dit weekend ook twee kunstrijders op het ijs. Kyarha van Tiel rijdt haar küren tijdens Open d'Andorra. Michel Tsiba komt in actie tijdens de Tallinn Trophy in Estland.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan