Tickets
Shop
Nieuws 22 mrt 2017

Doe mee aan de Sprint Battle tussen de 11Stedenhal en IJsbaan Twente

Vrijdag 24 maart zal dé Sprint battle tussen IJsbaan Twente en de Elfstedenhal gehouden worden. De kilometer-wedstrijd tussen Noord en Oost, waarbij beide ijsbanen gaan strijden om hun eer hoog te houden.

Aan het einde van de dag zal bekend worden welke ijsbaan er met de titel: “Sprint ijsbaan van seizoen 2016/17” vandoor gaat. Iedere schaatsliefhebber kan bijdragen aan deze wedstrijd door de schaatsen nog één keer aan te trekken en zoveel mogelijk kilometers met de Sprint app te schaatsen voordat ze in het vet worden gezet. Schaats jij de meeste kilometers van de dag? Dan win jij een MYLAPS transponder.

 Zowel IJsbaan Twente als de Elfstedenhal zijn Sprint gecertificeerde ijsbanen. Op deze ijsbanen was het gedurende de pilotfase van Sprint mogelijk om met de app je rondetijden te meten, transponders te huren, tickets te kopen en het laatste nieuws van de ijsbaan te volgen. Deze ijsbanen zijn al door veel Sprinters bezocht en nu is het tijd om deze ijsbanen nog eenmaal in de schijnwerpers te zetten, de grote finale van de Sprint pilotfase! Beide ijsbanen zullen aanstaande vrijdag de gehele dag tegen elkaar strijden. De ijsbaan waar de meeste kilometers geschaatst zullen worden mag een jaar lang met de eer strijken: Sprint IJsbaan 2017!

Schaats jij mee en breng je jouw regio en ijsbaan naar de titel? Download Sprint, kom vrijdag naar één van deze ijsbanen, huur een chip en schaats zoveel mogelijk kilometers voor jouw ijsbaan. Een mooie afsluiting van het seizoen en een mooie kans de Sprint app te ervaren of jouw PR nog even aan te scherpen en er met de MYLAPS transponder vandoor te gaan!

Wanneer?
Komende vrijdag 24 maart
De challenge staat open van 9:30-22:30, maar kijk op de website van jouw ijsbaan voor de actuele openingstijden.

Nog niet bekend met de Sprint app? Ga dan naar www.Sprintapp.nl en test deze uitdagende app van Schaatsen.nl


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan