Tickets
Shop
Nieuws 22 feb 2017

Optredens VanVelzen, Xander de Buisonjé en B-Brave bij KPN WK Shorttrack

Naast de beste shorttrackers van de wereld kunnen alle bezoekers van het KPN WK Shorttrack in Rotterdam Ahoy genieten van topentertainment met Xander de Buisonjé, VanVelzen en B-Brave.

Voor het eerst in ruim twintig jaar is Nederland in 2017 gastheer van het KPN WK Shorttrack. Het driedaagse toernooi in Rotterdam Ahoy belooft hét topsportevenement van Nederland te worden.  In het tot ijspaleis omgebouwde stadion kunnen meer dan 8.000 bezoekers per dag genieten van internationale topsport, maar ook van Nederlandse topartiesten.

Drie dagen het dak eraf

Met optredens van VanVelzen, B-Brave en Xander de Buisonjé gaat drie dagen het dak eraf in Rotterdam Ahoy. De artiesten verzorgen korte optredens tussen de races door. Bovendien treden ze, voorafgaand aan en direct na de races, op in het KPN Clubhuis.

In het grootste KPN Clubhuis ooit, bekend van de langebaanevenementen, worden de schaatsers gehuldigd en kunnen de fans zich melden voor handtekeningsessies met de shorttrackers. Daarnaast trakteren Xander de Buisonjé, VanVelzen en B-Brave het publiek in het KPN Clubhuis op hun grootste hits voor een feestelijke topsportervaring.

"Gooi het op ons"

Xander de Buisonjé kan niet wachten om tijdens het WK in Ahoy op te treden en roept sportfans op om naar Ahoy te komen: “Ik wil jou op het KPN WK Shortrack, een feest voor topsport- en muziekliefhebbers van 10-12 maart in Rotterdam Ahoy. Drie dagen het dak eraf!”

Ook de jongens van Boyband B-Brave, staan te popelen: “Van 10 tot 12 maart is het KPN WK Shorttrack. Wees daar en gooi het op ons!”

Van Velzen weet wat het is om op te treden in een vol Ahoy: 'Ik kan niet wachten tot het WK Shorttrack in Ahoy'! Ik weet dat het schaatspubliek van een feestje houdt, en dat willen de band en ik maar al te graag met ze bouwen!"

Kijk hier voor meer informatie en tickets voor het KPN WK Shorttrack.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan