Tickets
Shop
Nieuws 13 jan 2017

Word EventMaker bij het KPN WK Shorttrack

Wil je het KPN WK Shorttrack in Rotterdam van binnenuit meebeleven? Meld je nu aan als EventMaker en werk mee aan een van de topevents van 2017.

Vrijwilliger zijn bij het KPN WK Shorttrack is de perfecte manier om betrokken te zijn bij dit fantastische evenement en geweldige ervaring op te doen. Ben je minimaal 16 jaar (op 10 maart 2017) en tijdens het WK ten minste twee dagen beschikbaar, dan kun je je aanmelden als EventMaker.

Er zijn verschillende functies die door EventMakers worden ingevuld: Stewards, Infomaatjes, Ticketing en VIP balie. De meeste vrijwilligersfuncties voor het WK zijn inmiddels ingevuld, maar er wordt nog gezocht naar een aantal stewards. In deze rol wijs je mensen de weg in Ahoy, controleer je kaarten en houd je overzicht op publieksstromen.

Eventuele reis en verblijfskosten worden niet vergoed, maar de ervaring is onbetaalbaar. Je ontvangt bovendien een warm kledingstuk, zodat je herkenbaar bent als EventMaker tijdens het WK. Voor catering wordt gezorgd en ook krijgen alle EventMakers twee vrijkaartjes per persoon voor vrienden of familie.

Voorafgaand aan het WK wordt een gezellige kick off bijeenkomst georganiseerd waar alle EventMakers elkaar ontmoeten en de laatste informatie wordt gedeeld.

Meld je aan als EventMaker voor het KPN WK Shorttrack via: www.eventmakers.nl

EventMakersĀ  is een landelijk vrijwilligersplatform dat het mensenĀ eenvoudiger maakt om vrijwilliger te worden bij sportevenementen en evenementorganisatoren helpt bij het vinden van goede vrijwilligers en de uitvoering van het vrijwilligersmanagement. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de organisatie van topsportevenementen; vrijwilligers maken het evenement.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan