Tickets
Shop
Nieuws 27 jul 2016

Vacature: Digital design stagiair bij schaatsen.nl

Heb jij een passie voor digitale media en word jij enthousiast van digital design? Heb je daarnaast ook affiniteit met (de schaats)sport? Ben jij die design stagiair met energie, creativiteit, vakkennis en ambitie? Dan heeft schaatsen.nl een uitdagende stageplek voor jou gedurende komend najaar en de winter.

Foto : Sander Chamid

Functieomschrijving
Een stageplek in het winterseizoen bij de schaatsen.nl betekent een volledige kijk in de wereld van de het (top)schaatsen. De werkzaamheden zijn erg divers: van het meedenken op conceptueel niveau met de afdeling marketing en communicatie en visuele doorvertaling van online campagnes voor op schaatsen.nl, bannering, social media posts (Facebook en Instagram), infographics ontwikkelen, tot het opmaken of bewerken van afbeeldingen voor presentaties en e-mailnieuwsbrieven voor commercie en corporate doeleinden. Verder houd je je bezig met DTP-werkzaamheden, video-editing voor diverse projecten, gave inspirerende how-to video’s en teasers. Aan het eind van je stage heb je een digital brand book opgesteld waarin de huisstijl van de KNSB en schaatsen.nl doorvertaald is naar digitale uitingen.

De stagetaken zijn onder andere:
• maken van afbeeldingen voor diverse kanalen en doeleinden;
• DTP-werkzaamheden;
• photoshoppen;
• fotografie, video;
• videobewerking;
• concepten bedenken en creatief uitwerken

Duur stage
De stage is gedurende het schaatsseizoen (september 2016 tot en met maart 2017). De duur en het aantal uren van de stage zijn bespreekbaar. Natuurlijk ga je mee naar diverse evenementen van de KNSB.

Interesse
Wij zoeken een student die zich herkent in de volgende eigenschappen: enthousiast, proactief, spontaan, creatief, leergierig, praktisch ingesteld, scherp en interesse in de (schaats)sport. Goede vaardigheid met programma’s als Adobe Photoshop, Illustrator of video editing programma’s, zoals Adobe première. Je vindt details belangrijk, bent communicatief vaardig en kunt omgaan met
deadlines en ad hoc werkzaamheden. Kennis van online communicatiemiddelen en social media is een grote pré!

Heb je interesse in deze uitdagende stage, mail dan vóór 15 augustus je cv met motivatiebrief naar k.liekwie@knsb.nl t.a.v. Kristianne Lie Kwie.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan