Tickets
Shop
Nieuws 21 okt 2016

Unox keert terug als sponsor van het marathonschaatsen

Unox keert vanaf zaterdag 22 oktober bij de eerste wedstrijd van de KPN Marathon Cup terug in het marathonschaatsen op kunstijs. Unox is niet onbekend met het marathonschaatsen. Het was in de jaren negentig jarenlang hoofdsponsor van de Marathon Cup.

Meer recent was het oer-Hollandse Unilever-merk ook al samen met KPN sponsor van het natuurijscircuit in Nederland middels de natuurijsvierdaagse, de toertochten en het KPN NK Natuurijs. Ook bij de Stichting Natuurijs Klassiekers (SNK) is Unox al jarenlang sponsor.

Unox zal komend winterseizoen samen met KPN zichtbaar zijn rondom de Cup wedstrijden, het NK marathon op kunstijs, en op natuurijs bij de internationale Grand Prix wedstrijden inclusief ONK en een eventueel NK en Marathon 4-Daagse in Nederland. Unox zal onder andere op de pakken van de rijders terug te zien zijn in de Top- en Beloftendivisie.

Olivier Smit, Commercieel directeur KNSB: "We zien uit naar de samenwerking met Unox. Het is een geweldig merk dat perfect bij ons past. We werken hard aan de ontwikkeling van de sport, onder andere aan meer zichtbaarheid en aan mooiere evenementen. Daar zullen de rijders en de fans van profiteren, mede mogelijk gemaakt door onze partners Unox en KPN. We kijken er naar uit om de sport samen met deze partners verder te ontwikkelen”

Martijn Morsink, Marketing Manager Unox, van Unilever Benelux is verheugd over de terugkeer: ”Unox staat voor Hollands en samenzijn in de Nederlandse winter. Schaatsen is met beide onlosmakelijk verbonden. Wij vinden het mooi om deze typisch Hollandse sport weer te omarmen. Op momenten dat er natuurijs ligt, maar ook als het daarvoor nog net niet koud genoeg is.”


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan