Tickets
Shop
Nieuws 05 okt 2016

Schaatsers op social: Foto's van foto's en een verrassing

Het social mediatijdperk waarin we leven gaat ook aan de schaatswereld niet voorbij. Schaatsers houden hun volgers op die manier op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is.

Veel schaatsers moesten zich afgelopen week bij hun ploeg melden voor het maken van de nieuwe teamfoto’s. Dat leverde niet alleen foto’s van schaatsers op, maar ook foto’s van het maken van foto’s van schaatsers. (Bron: Instagram)

Op de vorige foto zagen we hoe Koen Verweij en Lucas van Alphen op de gevoelige plaat werden gelegd bij hun nieuwe team Plantina, maar ook Annette Gerritsen en haar teamgenotes bij Team AfterPay moesten eraan geloven. (Bron: Instagram)

De dames van de ploeg van coach Dennis van der Gun zijn sowieso wel van het foto’s maken. Vorige week werd er nog een groepsfoto op de snelweg richting Inzell gedeeld. Nu kregen we een gezamenlijk plaatje vanuit de Duitse plaats te zien. (Bron: Instagram)

Het trainingskamp in Inzell staat voor veel schaatsers in het teken van de eerste trainingswedstrijden. Kai Verbij liet zich daarin inmiddels al meerdere keren van zijn beste kant zien en dat is ook zijn teamgenoot Ronald Mulder niet ontgaan. (Bron: Instagram)

Koen Verweij verscheen twee weken geleden voor het eerst op het ijs voor een trainingsrace en sloot die als snelste af. De Noord-Hollander genoot vervolgens van een dagje strand met zijn hond. (Bron: Instagram)

Marrit Leenstra traint vanaf dit seizoen niet meer bij een Nederlandse ploeg, maar is verkast naar Italië. Inmiddels vond ze wel een privésponsor die haar bijstaat tijdens de weg naar de Spelen van 2018. Enie.nl prijkt vanaf nu dan ook op het pak van Leenstra. (Bron: Instagram)

Team Justlease vertoeft momenteel nog in Nederland. De schaatsers werden afgelopen week verrast door de sponsor. Wüst & co werd verteld dat er een filmpje opgenomen moest worden, maar in werkelijkheid mochten ze de sleutels van hun nieuwe auto’s in ontvangst nemen. (Bron: Instagram)

De Invitation Cup is komend weekend de eerste grote shorttrackwedstrijd van het seizoen en de Nederlanders verschijnen daar geheel in het nieuw aan de start. Daan Breeuwsma en Suzanne Schulting toonden hun nieuwe outfit tijdens de perspresentatie alvast aan het publiek. (Bron: Instagram)


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan