Tickets
Shop
Nieuws 07 dec 2016

Schaatsers op social: Een druk koersweekend tijdens sinterklaas!

Het social mediatijdperk waarin we leven gaat ook aan de schaatswereld niet voorbij. Schaatsers houden hun volgers op die manier op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is.

De Sint was in het land afgelopen week, en dat hebben de Nederlandse schaatsers ook gevierd! Lotte van Beek zette haar schoen. Of nou ja... schoenen!  


O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje vind, Alles gekregen van die beste Sint! Schoenen gezet voor 5 December! 🎁 #Sinterklaas #Sinterklaasavond #Sneakercircle #Sneakerhead by @lottevbeek

Top-shorttrackers verzamelden zich afgelopen weekend in Utrecht, voor de StarClass cup. De juniore Gioia Lancee deed het uitstekend. Ze won in Utrecht en staat bovenaan in het Star Class klassement. Top! 


Winst op de Starclass in Utrecht #voeldealsthuiskomen #waarhetbegon by @gioyalancee

De winter komt eraan! Dat ziet ook Jorrit Bergsma, Nederlands Kampioen op natuurijs in 2012. Best te begrijpen dat hij dichtbij huis bleef deze week, want wie weet giet it wel oan binnenkort!


Heaven is a place on earth 😍 #winter #fryslân #aldeboarn by @jorritbergsma

De snelste sprinters en junioren van de lange adem waren dit weekend te vinden in Enschede voor het KPN NK sprint en NK afstanden 3000/5000 meter. B-juniore Anna van den Bos won de 3000 meter in een flitsend nieuw baanrecord, ze reed 4.22,65. Wauw!  


Heel mooi Nk 3 km gereden! Nederlands kampioen in een pr en een baanrecord! by @annavandenbos

De langebaanschaatsers zijn klaar met hun tour door Azië, nu is het de beurt aan de shorttrackers! Zij zijn neergestreken in Shanghai voor de derde ISU WorldCup shorttrack dit weekend. Wij wensen ze alvast veel succes! 


Shanghai oude stad! by @rianneedv


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan