Tickets
Shop
Nieuws 21 sep 2016

Schaatsers op social: Dierenmanieren en Oktoberfest

Het social mediatijdperk waarin we leven gaat ook aan de schaatswereld niet voorbij. Schaatsers houden hun volgers op die manier op de hoogte van hun bezigheden. Schaatsen.nl blikt in 'schaatsers op social' wekelijks terug op wat er zoal gedeeld is.

Anni Friesinger is al een tijd geleden gestopt met schaatsen, maar dat heeft ook zo zijn voordelen. De Duitse hoeft in deze periode van het jaar niet topfit te worden voor het nieuwe seizoen en kan dus met haar man Ids Postma rustig een biertje drinken bij het Oktoberfest. (Bron: Instagram)

De Nederlandse shorttrackers bereidden zich in Italië voor op de nieuwe jaargang, maar gedroegen zich ook even als toeristen. Een bezoek aan de Toren van Pisa leverde de nodige foto’s op. De originaliteitsprijs gaat echter zonder concurrentie naar Itzhak de Laat (Bron: Instagram)

Het had vanwege visumproblemen heel wat voeten in de aarde, maar Rémon Kwant stond de afgelopen week toch ‘gewoon’ aan de start bij de WK inline-skaten in Nanjing. Medailles leverden de trip naar China niet op, maar mooie actiefoto’s in ieder geval wel. (Bron: Instagram)

Lisanne Buurman stond in het verleden eveneens aan de start bij de skeeler-WK, maar was dit keer niet van de partij. Stil zat ze allerminst want met haar zus Eva deed ze mee aan de Dam tot Damloop. Reden genoeg voor een collage met foto’s ‘before’ en ‘after’ de hardlooprace. (Bron: Instagram)

Zijn skeelerende broertjes Kay en Rick Schipper reden de WK, maar Pim Schipper richt zich volledig op het schaatsseizoen. Tussendoor vond hij tijd voor een gezellig autoritje met Baloe, in dit geval geen beer, maar een hond. (Bron: Instagram)

Havard Bokko kampt met motivatieproblemen en zet, in ieder geval voorlopig, een punt achter zijn carrière. Espen Aarnes Hvammen heeft daar gezien zijn trainingsfoto geen last van. (Bron: Instagram)


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan