Tickets
Shop
Nieuws 22 jul 2016

Rick en Kay Schipper, Haasjes en Slagter zonder sponsor

Rick Schipper, Kay Schipper, Ronald Haasjes en Ruud Slagter moeten noodgedwongen op zoek naar een nieuwe sponsor. De stichting Hulp voor Hulpverleners heeft het faillissement aangevraagd waardoor ook de gelijknamige schaats- en inline-skateploeg op zal houden te bestaan.

Foto : Neeke Smit

Rick Schipper laat in een reactie aan proskating.nl weten het verlies van de sponsor te betreuren. “Hulp voor Hulpverleners was een sponsor die goed bij ons paste. Wij hebben voor media-aandacht voor de stichting gezorgd en zij hebben ons goed ondersteund”, zegt hij.

Toch betekent het verliezen van de sponsor, als het aan de vier rijders ligt, niet het einde van het team. “Voor het schaatsseizoen willen we graag met de huidige ploeg, maar met nieuwe sponsoren aan de slag. Liefst met een boodschap die bij ons past”, aldus Kay Schipper.

Voordat de zoektocht naar een nieuwe geldschieter begint, komen Rick en Kay Schipper vanaf zondag nog in actie bij de EK inline-skaten. “Ondanks het wegvallen van de financiën staan de sportieve belangen voorop”, zegt Rick Schipper tot besluit.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan