Tickets
Shop
Nieuws 09 dec 2016

QUIZ: Win het nieuwe schaatsmagazine BISLETT

BISLETT is een schaatsmagazine in boekvorm met topverhalen door schrijvers als Erik Dijkstra, Wilfried de Jong, Frank Snoeks, Mart Smeets en Bert Wagendorp. De eerste editie ligt sinds vorige week in de winkel, maar is ook te winnen bij schaatsen.nl! Doe mee aan de quiz en wie weet win jij een van de tien exemplaren die we weg mogen geven.

undefined

BISLETT is een schaatsmagazine in boekvorm, met in de eerste editie verhalen van Erik Dijkstra, Wilfried de Jong, Frank Snoeks, Wiep Idzenga, Mart Smeets, Wybren de Boer, Marnix Koolhaas, Gay Talese, Tim Overdiek, Lisette van der Geest, Johan Stobbe, Bert Wagendorp en Nando Boers. Er is aparte aandacht voor de schaatsfotografie van Klaas Jan van der Weij.

De verhalen zijn even divers als hun auteurs: van de Elfstedentocht van 1997 tot de kortebaan van Piet de Boer, van de mythe van Bislett (het schaatsstadion…) tot de cijferlegende Johan van den Heuvel, van de tragiek van Dan Jansen tot die van Jaap Eden, van de zieleroerselen van Ireen Wüst tot die van Monique Velzeboer en Kjeld Nuis. En dat is nog niet alles, de eerste BISLETT telt 160 pagina’s.

BISLETT is een tegengeluid tegen het geharrewar over nieuwe schaatsbanen, premies, bezuinigingen en het vermeende overaanbod van schaatsen op televisie. BISLETT viert wat toch echt onze nationale sport is, schaatsen in zijn diverse vormen.


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan