Tickets
Shop
Nieuws 27 mei 2016

Ook Lotto definitief door als sponsor van ploeg Orie

Na BrandLoyalty en Jumbo is er ook met De Lotto een akkoord om tot en met 2018 sponsor te blijven van de schaatsploeg van Jac Orie.

Foto : Margarita Bouma

Algemeen directeur Richard Plugge van LottoNL-Jumbo laat dat vrijdag weten aan de NOS. Begin deze maand kwam al naar buiten dat De Lotto hoogstwaarschijnlijk door zou gaan.

"We zijn de laatste details aan het afronden. Al enkele weken geleden zijn we het in hoofdlijnen al eens geworden. We willen allemaal met elkaar door", aldus Plugge. "Het wachten was op Lotto, maar die zaten in een fusie met de Staatsloterij. Vandaar dat het wat langer duurde. Ik veracht niet dat het nog fout gaat."

Plugge wilde geen mededelingen doen over de financiƫle details. Volgens eerdere berichten zou het jaarlijkse budget omlaag gaan van 5,3 naar 4,5 miljoen euro. LottoNL-Jumbo bestaat naast de schaatsploeg ook uit een wielerformatie.

Voor LottoNL-Jumbo rijden komend jaar net als vorig seizoen Sven Kramer, Douwe de Vries, Jan Smeekens, Kjeld Nuis, Gerben Jorritsma, Sanneke de Neeling, Patrick Roest, Roxanne van Hemert en Hein Otterspeer. Daarnaast werden Lotte van Beek en Alexis Contin vastgelegd.

Lees al het transfernieuws in ons speciale transferdossier


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan