Tickets
Shop
Nieuws 20 jun 2016

Koopjesdrogisterij sponsort Van der Geest op langebaan

Lisa van der Geest heeft in Koopjesdrogisterij een sponsor gevonden voor haar programma op de langebaan.

Foto : Sander Chamid

Het is opmerkelijk dat het online bedrijf ook komende winter weer op het ijs te zien, want eerder dit jaar maakte Koopjesdrogisterij bekend dat het zou stoppen met het sponsoren van de allroundploeg van iSkate. “We willen de breedte in. Geen fiks budget meer voor een select groepje bekende topsporters, maar tientallen zorgvuldig ingezette 'microkredietjes' - in principe bereikbaar voor iedereen in de breedtesport. Lokaal gaan we grootse gebaren maken, in heel Nederland”, benadrukte directeur Brenda Warmeis toen.

Nu komt het bedrijf daar deels op terug door wel weer een verbinding aan te gaan met Van der Geest, die vorig seizoen deel uitmaakte van de Koopjesdrogisterij-ploeg. De rol van de langeafstandsspecialiste is anders dan die van een schaatser in een traditionele sponsorploeg: Van der Geest wordt ambassadrice voor juist die kleinschalige lokale projecten die Koopjesdrogisterij voor ogen heeft.

“Een betere ambassadrice hadden we ons natuurlijk niet kunnen wensen”, zegt Warmeis in een persbericht. De rijdster is als schaatsster op de langebaan en marathon, inline-skatester en rechtenstudent volgens het bedrijf een ideale belichaming van hun motto: alles uit het leven halen.

Mooie samenwerking

Van der Geest is zelf ook enthousiast. “Ik vind het een prachtig initiatief, dat sponsorprogramma voor de lokale breedtesport. Geld geven, juist op de plekken waar iedere steun van grote betekenis is, voor actieve sporters, voor gezinnen, voor de hele wijk”, zegt ze. “Plus ik was op zoek naar een sponsor voor mijn individuele programma op het ijs, liefst echte liefhebbers. Dit kan een erg mooie samenwerking worden!”

Met de overeenkomst met Koopjesdrogisterij is Van der Geest komende winter dus in het tenue van MKBasics in de marathonwedstrijden te bewonderen en op de langebaan met de ‘vertrouwde’ logo’s van Koopjesdrogisterij.

Lees al het transfernieuws in ons speciale transferdossier


Deel dit artikel op
Gerelateerde artikelen
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan