Tickets
Shop
Nieuws 01 dec 2016

Hoe kan ik het schaatsen dit weekend volgen?

Warme chocolademelk in de aanslag; er staat weer een mooi schaatsweekend voor de deur! De langebaners rijden in Astana hun derde World Cup-wedstrijd. De Nederlandse junioren verdelen in Enschede titels op de sprint, drie en vijf kilometer en in Utrecht staat de Starclass shorttrack op het programma.

De derde wereldbekerwedstrijd op de langebaan wordt van vrijdag tot en met zondag verreden in Astana. Via onze liveblog houden we jullie op de hoogte van alles wat er tijdens de wedstrijden gebeurt. Interviews, het programma, de startlijsten en uitslagen zullen te vinden zijn op onze speciale wedstrijdpagina.  Welke Nederlanders er meedoen aan de wereldbeker in Kazachstan? Hier een opfrisser! 

De NOS doet uiteraard ook verslag van de wedstrijden. De livestream van de publieke omroep zal ook op schaatsen.nl te bekijken zijn. De uitzending begint vrijdag om 14.00 uur, zaterdag om 12.15 uur en zondag om 13.30 uur.

KPN NK Junioren Sprint &  Afstanden  

Voor de Nederlandse junioren een spannend weekend! Zij verdelen zaterdag en zondag de nationale titels op de sprint en drie en vijf kilometer. De wedstrijd in Enschede zal via een livestream op schaatsen.nl te volgen zijn! Zowel op zaterdag als zondag worden de wedstrijden uitgezonden én zijn er interviews met deelnemers te zien. Houd hiervoor de homepage in de gaten!

Starclass Shorttrack & KNSB Cup kunstrijden

In Utrecht komen vrijdag tot en met zondag shorttrackers uit binnen- en buitenland samen voor de vierde wedstrijd in de Starclass. Wie zelf wil gaan kijken: toegang tot de wedstrijd in de Vechtsebanen is gratis. Klik hier voor het volledige programma.

Voor de kunstrijders staat zaterdag en zondag in Amsterdam de vijfde wedstrijd om de KNSB Cup op het programma. Klik hier voor het volledige programma.

 

 


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan