Tickets
Shop
Nieuws 25 aug 2016

De zomer van zes Nederlandse schaatsers in beeld

De zomer is voor schaatsers een periode waarin de balans gevonden moet worden tussen ontspanning en het trainen. In het social media-tijdperk waarin we leven is het gemakkelijk om te volgen wat iedereen doet in de schaatsloze maanden. Schaatsen.nl zet de zomer van zes Nederlandse schaatsers op een rij aan de hand van hun eigen foto’s op Instagram.

Foto : Koen Verweij

Sven Kramer

Wat voor veel schaatsers geldt, geldt al helemaal voor Sven Kramer. Alles op schaatsgebied staat in het teken van de Spelen van 2018. Ook dit jaar was de Fries echter al bij een olympisch toernooi. De ijstrainingen werden de afgelopen weken even ingeruild voor een bezoek aan Rio de Janeiro, waar vriendin Naomi van As zilver pakte met de hockeydames. (bron foto's)

Ireen Wüst

De seizoensstart van Ireen Wüst viel vorig seizoen in het water na een val tijdens de voorbereiding. Nu lijkt alles goed te verlopen en geniet de Brabantse tussen de trainingen door van een verdiende vakantie op Ibiza. (bron foto's)

Koen Verweij

Koen Verweij is voorlopig niet van plan zich bij een ploeg aan te sluiten. De Noord-Hollander kiest zijn eigen weg richting de Spelen. Trainen doet Verweij volop. Even bijkomen aan de rand van een Spaans meer is echter ook niet verkeerd. (bron foto's)

Marrit Leenstra

Marrit Leenstra heeft Nederland verlaten om in Italië te gaan trainen. Tussen het werken met haar nieuwe ploeggenoten door was er voldoende tijd voor een rustig momentje aan zee. (bron foto's)

Kjeld Nuis

Kjeld Nuis is van alle markten thuis, Wielrennen, inline-skaten en op termijn misschien zelfs racen tegen Max Verstappen. De Zuid-Hollander zit alles behalve stil in de zomer en ook zijn hond moet eraan geloven. (bron foto's)

Antoinette de Jong

Antoinette de Jong hervond zichzelf afgelopen seizoen en is vastbesloten daar een goed vervolg aan te geven. In het geval van de Nederlands kampioene allround bieden paarden tussendoor altijd de nodige ontspanning. (bron foto's)


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan