Tickets
Shop
Nieuws 29 sep 2016

Croky stapt in het schaatsen

De KNSB verwelkomt Croky in het schaatsen. Naast partner in IJSTIJD! breidt Croky zijn merkactivatie uit via de KPN NK’s eind december en medio januari.

Croky is straks niet alleen zichtbaar via boarding bij de nationale kampioenschappen, maar zal ook herkenbaar aanwezig zijn op een aantal IJSTIJD!-banen. IJSTIJD! Is een initiatief van de KNSB waarbij de tijdelijke kunstijsbanen in dorps- en stadscentra (zie foto) door het hele land IJSTIJD! Vormen. In de periode van november tot en met januari garanderen zo’n 50 banen schaats- en ijsplezier voor miljoenen mensen dicht bij huis.

Olivier Smit, Commercieel directeur van de KNSB: “Het is natuurlijk prachtig dat Croky de langebaan topsportevenementen ondersteunt en het partnership met IJSTIJD! omarmt. Het merk bereikt op deze manier een miljoenenpubliek van schaatsliefhebbers. Deze brede en duurzame omarming past volledig in de commerciële visie van de KNSB.”

Allard Nikkels, Croky Nederland: "Wij zijn blij Croky te mogen verbinden aan deze oer-Hollandse volkssport in zowel de top- als breedtesport. Croky is een merk dat staat voor plezier en gezellig samen zijn. Deze merkwaarden sluiten dan ook goed aan bij het karakter van IJSTIJD!”


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan