Tickets
Shop
Nieuws 15 dec 2014

Van Werven verlengt contract met marathonploeg

Marathonploeg Van Werven weet zich in ieder geval nog anderhalf jaar verzekerd van de steun van de gelijknamige sponsor. Het bedrijf, dienstverlener in de infra- en recyclingbranche verlengde het contract met een jaar tot het voorjaar van 2016.

Foto : Neeke Smit

De sponsorovereenkomst wordt met een jaar verlengd en vooralsnog niet meer omdat Van Werven twijfelt of de marathonsport in de toekomst nog datgene te bieden heeft wat het bedrijf zoekt..

Wilfred van Werven, directeur: “We hebben voorafgaand aan dit seizoen een forum georganiseerd en gediscussieerd over de toekomst van deze sport. We maken ons zorgen en met ons mensen die het weten kunnen. Deze prachtige sport lijkt het landelijke podium af te glijden."

"In onze beleving is er behoefte aan ondernemerschap in de sport. Er wordt veel gepraat, maar weinig gedaan. Willen wij langer dan zeven jaar in de sport blijven, dan moet de sport in het komende jaar beter vermarkt worden. We moeten zorgen dat we gezien blijven worden.”

Ondanks die twijfel is de marathon de komende tijd nog wel een mooi podium voor het bedrijf, benadrukt Van Werven in een persbericht van de ploeg. “We zien veel overeenkomsten met de cultuur in ons bedrijf en die in het marathonschaatsen."

"Het is op dit moment voor ons de beste sport om ons mee te profileren. Zowel in goede tijden als er wordt gewonnen, als op moment dat we er hard voor moeten werken.”


Deel dit artikel op
Ben jij een echte schaatsfan? inschrijven als schaatsfan