KPN NK Marathon 2012 | KNSB Schaatsweek

Team MKBasics.nl ook op langebaan

schaatsen.nl 05-03-2012 11:10

AMSTERDAM - Team MKBasics.nl zal zich komend seizoen niet alleen op marathons, maar ook op langebaanwedstrijden richten.

Wieteke Cramer zal zich volgend seizoen weer laten zien bij langebaanwedstrijden net als een aantal van haar ploeggenoten

Wieteke Cramer zal zich volgend seizoen weer laten zien bij langebaanwedstrijden net als een aantal van haar ploeggenoten

Rixt Meijer en Elma de Vries willen gaan meestrijden om Essent World Cup-tickets op de lange afstanden, zo meldt het team. Ook Wieteke Cramer en Iris van der Stelt  gaan voor deelname aan de KPN NK Afstanden. Door de combinatie te zoeken met de twee disciplines onderscheidt het team zich in het damespeloton.

Muusse

De ploeg maakte ook bekend dat Kimberly Muusse vanaf volgend schaatsseizoen zal rijden voor de MKBasics.nl-formatie. De rijdster uit Zaandam komt over van Team Hoolwerf, dat ophoudt te bestaan.

De teller van de ploeg staat met de komst van Kimberly Muusse op zeven rijdsters. Naast  Muusse zijn De Vries en jong talent Van der Stelt aan de succesvolle MKBasics.nl-formatie toegevoegd. Meijer, Mireille Reitsma, Erna Last-Kijk in de Vegte en Cramer blijven bij het team.

De satellietploeg van afgelopen jaar, Team De Boer/RVS, met Sandra ’t Hart en Linda Bouwens heeft besloten een eigen weg in te slaan.

Deel |

gerelateerd nieuws