Tickets
Shop

Veluwe Vallei Skeeler Tocht

za 10 jun - za 10 jun
Marker Ede
Rijd de toertocht in je eigen tempo en bepaal je eigen rustpauzes De volgende routes zijn te rijden. Route 1 Binnenveld. 17 km Route 2 Goorsteeg-Driesprong. 22 km Route 3 Binnenveld-De Kraats. 33 km Route 4 Otterlo-Wekerom. 39 km Alle Route’s bij elkaar. 111 km Voor skeeleraars die extra Kilometer willen maken als training voor G naar M, kunnen bv Route 1, twee keer rijden. Bij deze tocht is er ook startgelegenheid voor steppers, rolskiërs en crossskaters.

De Veluwe-Vallei skeelertocht is al vele jaren een begrip. Er zijn vier routes. De twee routes ten noorden van Ede voeren je over de Veluwe. Deze routes kennen een iets meer glooiend parcours en bos. De routes ten zuiden van Ede gaan door het Valleigebied, het Binnenveld. Deze routes ten zuiden van Ede is nieuw en kennen heel veel mooi asfalt. Daarnaast is er een tocht voor kinderen over 5 km.
De Veluwe-Vallei tocht is een individuele skatetoertocht voor skaters en steppers.. Rijdt de toertocht in je eigen tempo  en bepaal je eigen rustpauzes.

Dit evenement vindt plaats onder auspiciën van de KNSB.
Deelnemers dragen verplicht een helm. Overige beschermmaterialen worden ten zeerste aangeraden.

Link naar actuele detailinformatie


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}