Tickets
Shop

Veluwe skeeler toertocht

za 16 jun - za 16 jun
Marker Ede

De Veluwe skeeler toertocht wordt georganiseerd door Schaats en Skeeler Trainingsgroep Rijn-IJssel en Edese IJsvereniging (EIJV). De Veluwe skeeler toertocht is een individuele skatetoertocht. Je kan de toertocht op eigen tempo rijden. Onderweg zijn er diverse rustlocaties.

Het is een prachtige tocht die je langs de mooiste plekje van de regio leidt. De tocht is uitgezet door ervaren skeeleraars en ook dit jaar is er een mooie route uitgezet over fantas­tisch mooi asfalt. Dit jaar hopen we op mooi weer en willen we er weer een verzorgde tocht voor de rijders van maken. De routes zijn uit­gepijld en de deelnemers krijgen een route­kaartje mee.

De Veluwe skeeler toertocht is een individuele skatetoertocht. Rijdt de toertocht in je eigen tempo  en bepaal je eigen rustpauzes.

Wanneer: zaterdag 16 juni 2018
Starttijd: 10.00 - 12.00 uur
Tocht: Vrije toertocht
Afstand: 30-60-90 kilometer
Kosten: 6 euro p.p.
Inschrijven: op de dag zelf

Start- en controleposten: 
Hieronder een overzicht van de start- en pauzelocaties. Het is mogelijk om alle drie de locaties te starten!

Ede:
Pannenkoekenhuis De Langenberg
Arnhemseweg 120
6711 HJ Ede

Otterloo:
De Waldhoorn
Dorpsstraat 2
6731 AT Otterlo

Arnhem:
Snackkiosk De Pitstop
Otterloseweg 1
6816 TE Arnhem

Toertocht clinic
Wil je optimaal voorbereidt zijn op de toertocht? Volg dan de toertochtclinic op donderdag 31 mei van 20.00 tot 21.00 uur bij STG Rijn-IJssel. Tijdens de clinic wordt er geoefend op remmen, vallen, het rijden in een treintje, regels in het verkeer en uiteraard de uitrusting van een inlineskater. De toertocht clinic is gratis, opgeven vooraf is wel noodzakelijk. Opgeven kan door een bericht te sturen naar Marcel van der Burgh via 06-52101650.

Dit evenement vindt plaats onder auspiciën van de KNSB. Deelnemers dragen verplicht een helm. Overige beschermmaterialen worden ten zeerste aangeraden.


Nieuws

{{ item.title }}

{{ item.date | date: 'd MMMM yyyy' }}